Bild 3jpg

Desinficera stall och utrustning med Eco Static!

För att minka risken för smitta mellan hästarna behöver man desinficera ytor i stall, transporter, foderkrubbor, utrustning, vattenhinkar och kar kontinuerligt.

Med hjälp av elektrostatisk desinficering säkerställer man en 100% täckning av alla ytor, skrymslen och vrår på sekunder. Även under, bakom och ställen man normalt aldrig kommer åt. Fyll maskinen med Hippofix Ytdesinficering och desinficera effektivt och miljöoptimerat. Vilken maskin passar dig? Den enkla handhållna för transporten och några stallboxar, utrustning m.m. eller ryggsrutan om du har lite större ytor.

Då vi haft en större försäljning än på flera år har den nya Höautomaten inte hunnit bli klar vilket är beklagligt men vi har ambitionen att bli klara efter vi levererat nästa stora order under hösten. 

Nu är det nära!!

V48 skall alla ritningar på en "nygammal" hö-automat vara klar!

Om allt går som planerat kommer den första kunden ha detta installerat och
i drift redan efter nyår! Kunden är klar men vem kunden är avslöjar vi när allt är klart.

Även nästa generation  väggmonterade hö-automaten kommer att vara klar och ute på marknaden i januari!


Veckan började med att vi fick order från Åland på värmebaljor vilket är mycket intressant marknad för oss.

Jag varit på Hagmyren och träffat Malin Lindell och satt upp reklam på hennes stall då hon har både foderautomater och Höhäckar.

På lördagen träffade jag Marcus Pihlström och som alltid mycket trevligt och givande samtal mer info kommer om det samtalet.

På lördagen träffade jag Svante och Mia Båth vilket alltid är trevligt. Svante Båth har så otroligt mycket bra synpunkter när det gäller mina nya produkter och utveckling av nya produkter. Jag tar till mig allt klokt Svante Båth sa under samtalet (som vanligt) och tar det med mig i utvecklingen. Svante Båth har under åren varit ett fantastiskt bollplank, så det vill jag tacka Svante för, TACK Svante.


NYHETER!

Då det nu florerar mycket skriverier om kvarka i många stall och ridskolor tänker vi nu sänka priset på vår effektiva ytdesinfektion PRO 4% med 20% för ridskolorna med tävlingsverksamhet där spridningsrisken är störst,

Vår ytdesinfektion tar effektivt bort och dödar bakterier som t.ex kvarka, virus, svamp som t.ex. ringorm.

Om friska hästar är EXTRA viktigt för dig & din verksamhet

Mikroorganismer, bakteriell biofilm, virus, kvarka, svamp, mögelsporer belastar verksamheter med djurhållning i form av sämre prestationer, lägre produktion, sjuka djur och smitta mellan djuren.
Hippofix är en serie produkter för ett renare dricksvatten, sårvård & desinfektion av ytor i hästens miljö.

Hippofeeder jobbar nu även tillsammans med Hippofix som producerar vattenrening till stall och ytdessinfektion. Detta då det väl stämmer in i vår filosofi om att vi vill göra det så bra för hästarna som möjligt och naturligtvis de som jobbar med hästarna.

HIPPOFEEDER är återförsäljare av både fast installation av vattenrening och hippofix produkter. Hippofix Ytdesinfektion och vatten rening finns att beställa hos HIPPOFEEDER redan nu.