Morbi in sem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Glädjande besked!!

HIPPOFEEDER är även 2023 nominerade till Scandinavian Business Award för bästa foderautomat tillverkare och dessutom är vi nominerade till pris för hållbarhet och kvalitets produkter.Det är bland annat kunder och företag som nominerat oss men även en jury som tittar på företag som utmärker sig över hela Europa.
2023-02-22

Förseningar av nya produkter!

På HIPPOFEEDER försöker vi utveckla och förnya produkter där Ni som kunder har önskemål.Vi försöker alltid vara upp uppdaterade och se lösningarna där ni som kunder upplever att det finns lösningar och det försöker vi alltid vara lyhörda och villiga att testa.
Vi har senaste året haft en otrolig orderingång och vi har jobbat stenhårt för att hinna med alla leveranser och vi har äntligen kommit ikapp. 
Det har inneburit att nedanstående höhäck vi inte hunnit ta vidare i utvecklingen. 

NY typ av Höhäck

På HIPPOFEEDER vill vi hela tiden utveckla produkter för att göra det enkelt och bra för hästen att äta naturligt och så ofta som möjligt, så hä

sten mår så bra som möjligt. därför utvecklar vi nu en ny höhäck för box eller till hagen.Vi är inte klara ännu men vi har en höhäck ute på prov. hör gärna av er och säg vad ni tycker.

Monteringar i december!

- Marklunda Ridcenter, Höllviken

- Louise Tegnér, Ludvigsborg

Då vi haft en större försäljning än på flera år har den nya Höautomaten inte hunnit bli klar vilket är beklagligt men vi har ambitionen att bli klara efter vi levererat nästa stora order under hösten. 

Nu är det nära!!

V48 skall alla ritningar på en "nygammal" hö-automat vara klar!

Om allt går som planerat kommer den första kunden ha detta installerat och
i drift redan efter nyår! Kunden är klar men vem kunden är avslöjar vi när allt är klart.

Även nästa generation  väggmonterade hö-automaten kommer att vara klar och ute på marknaden i januari!


Veckan började med att vi fick order från Åland på värmebaljor vilket är mycket intressant marknad för oss.

Jag varit på Hagmyren och träffat Malin Lindell och satt upp reklam på hennes stall då hon har både foderautomater och Höhäckar.

På lördagen träffade jag Marcus Pihlström och som alltid mycket trevligt och givande samtal mer info kommer om det samtalet.

På lördagen träffade jag Svante och Mia Båth vilket alltid är trevligt. Svante Båth har så otroligt mycket bra synpunkter när det gäller mina nya produkter och utveckling av nya produkter. Jag tar till mig allt klokt Svante Båth sa under samtalet (som vanligt) och tar det med mig i utvecklingen. Svante Båth har under åren varit ett fantastiskt bollplank, så det vill jag tacka Svante för, TACK Svante.


NYHETER!

Då det nu florerar mycket skriverier om kvarka i många stall och ridskolor tänker vi nu sänka priset på vår effektiva ytdesinfektion PRO 4% med 20% för ridskolorna med tävlingsverksamhet där spridningsrisken är störst,

Vår ytdesinfektion tar effektivt bort och dödar bakterier som t.ex kvarka, virus, svamp som t.ex. ringorm.

Om friska hästar är EXTRA viktigt för dig & din verksamhet

Mikroorganismer, bakteriell biofilm, virus, kvarka, svamp, mögelsporer belastar verksamheter med djurhållning i form av sämre prestationer, lägre produktion, sjuka djur och smitta mellan djuren.
Hippofix är en serie produkter för ett renare dricksvatten, sårvård & desinfektion av ytor i hästens miljö.

Hippofeeder jobbar nu även tillsammans med Hippofix som producerar vattenrening till stall och ytdessinfektion. Detta då det väl stämmer in i vår filosofi om att vi vill göra det så bra för hästarna som möjligt och naturligtvis de som jobbar med hästarna.

HIPPOFEEDER är återförsäljare av både fast installation av vattenrening och hippofix produkter. Hippofix Ytdesinfektion och vatten rening finns att beställa hos HIPPOFEEDER redan nu.